GEOBUZZ

25 & 26 november 2024 | Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch

OVER GEOBUZZ

GeoBuzz is een netwerkevenement, congres en beurs. 2 dagen van ontmoeting, informatie delen en verbinding maken.

Deelname aan GeoBuzz is kosteloos. Meld u zich bij voorkeur aan als bezoeker, waarmee wij inzicht krijgen in de omvang van de deelname.

PROGRAMMA

AANMELDEN

PROGRAMMA

In het nieuwe jaar starten we met de organisatie van het programma. De ambitie is om een aansprekend programma neer te zetten,

We streven naar kwalitatief goede presentaties waarin de geosector laat zien wat de waarde is van hun bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken. De woningnood, de klimaatopgave, de ruimtelijke vraagstukken, de wateropgaven. Allemaal hebben ze kwalitatief hoogwaardige geodata nodig en innovatieve toepassingen.

Met de programmacommissie gaan we een inspirerend, aansprekend en informatief programma samen stellen. Meedenken over het programma? Meld u nu aan.

BEURS

De beurs is het netwerkcentrum. Bedrijven zijn aanwezig om hun slimme oplossingen, dienstverlening en ambities met u te delen. De beurs is de plaats waar bedrijven, ondernemers, onderwijs- instellingen, ingenieurs- en advies-bureaus en overheden in contact komen met de GeoBuzz bezoekers.

BEURS

BEKIJK DE PLATTEGROND

0
EXPOSANTEN
0
DEELNEMERS
0
PRESENTATIES/WORKSHOPS

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent GeoBuzz.
Vul uw gegevens in om u in te schrijven voor onze e-mail nieuwsbrief.