Beurs

Meer dan 100 beursplaatsen

Programma

Presentaties en workshops

Netwerken

Volop netwerkmogelijkheden

Programma / Wordt momenteel samengesteld

De hoofdlijnen van het programma zijn inmiddels duidelijk. Hieronder krijgt u per onderdeel een indruk. Selecteer de tabbladen voor meer informatie. Begin oktober is de detailinformatie per sessie bekend.

Onder de tabbladen is een formulier voor het aanvragen van presentatietijd.

GIN programma / 21 en 22 november

GeoBuzz 2017: Geo versnelt!

Bent u erbij?

Het thema “Geo versnelt” roept gelijk al instemmende en vragende geluiden op: instemming omdat de organisatie ervan overtuigd is dat geo een belangrijke facilitator is bij veel ontwikkelingen in de maatschappij en het werkveld zelf ook in een dynamische versnelling is beland. Je zou bijna spreken van voelbare G-krachten! Energie! We zullen moeten oppassen niet uit de bocht te vliegen.

Daarnaast waren ook vragen over: het gaat toch al snel genoeg allemaal, moet het nu nog sneller? Nee, dat hoeft niet. Het is zeker geen doel op zich. Veel beter kunnen we ons richten op maatschappelijk vraagstukken over duurzaamheid en ondersteuning in het post-carbon tijdperk. Kalm aan, maar rap een beetje!

Een paar maanden geleden hebben wij de oproep gedaan met voorstellen voor programmatische bijdragen te komen. Dank aan de velen die tot dusver hebben gereageerd.

De organisatie van GeoBuzz2017 ziet in het programma zich een viertal contouren aftekenen. De tot nu toe aangeleverde bijdragen in het GIN-deel van het programma laten zich als volgt ‘labellen’. U zult dat straks in het programma in verschillende kleuren per track terugzien:

a) Data versnelt, de vele “big” data met de juiste kwaliteit kunnen gebruikt worden;

b) Innovatie versnelt, nieuw en oude, aangepaste ideeën geven mooie mogelijkheden;

c) De versnellende organisaties, samenwerken brengt ons sneller verder;

d) Geo-veelkleurigheid (u begrijpt: niet alles laat zich versnellen! Er zal ook ruimte zijn voor interactieve verrassingen vanuit het vakgebied) .

Naast de organisatie van de beurs, de tracks vanuit bedrijfsleven en overheden biedt de komende GeoBuzz een kwalitatief hoogstaande selectie uit de aangeboden onderwerpen. Wij willen in de komende editie ook ruime verbindingen aanleggen tussen de bijdragen in de vier tracks en de presentaties op de beursvloer.

En, na het overdadige aanbod van vorige edities hebben we een wijze les geleerd: niet het vele is goed, maar het goede is veel! Dat geldt voor voeding en ook voor het menu wat wij u willen aanbieden. Uzelf bepaalt wat er op uw bordje past. Maar ook wat u wilt verorberen en verwerken.

Op deze plaats doen we nog een afsluitende oproep: mocht u van mening zijn dat uw geluid nog niet gehoord wordt, en u hebt een briljante bijdrage passend onder een van de vier genoemde tracks: u bent van harte uitgenodigd deze te melden bij marien@geobuzz.nl , waarna we u op de hoogte houden van uw plaats in het programma. We zullen uw bijdrage met zorg beoordelen.

Namens de programmaraad

Roelof Keppel en Marien de Bakker

Kadaster programma / 21 en 22 november

Het Kadaster organiseert een tweedaags programma in een eigen zaal. Evenals de vorige GeoBuzz edities wordt dit een mooi programma.

DataLand programma / 21 en 22 november

DataLand organiseert een tweedaags programma.

Op GeoBuzz wordt de Pluim van DataLand uitgereikt.
Klik hier voor informatie.

pluim

OSGeo.nl dag / 22 november

Het is inmiddels traditie dat de jaarlijkse OSGeo.nl dag op GeoBuzz plaats vindt. De Open Source community komt op 22 november naar GeoBuzz voor een programma over de laatste inzichten, ontwikkelingen en informatie-uitwisseling. Vele mooie presentaties worden in het vooruitzicht gesteld, die zeker ook de moeite waard zijn voor alle GeoBuzz bezoekers.

Computerzaal / 21 en 22 november

Dit is een zaal voor Hands-on sessies. De computers worden ter beschikking gesteld door Geo-ICT opleidingen. Geïnteresseerden kunnen een sessie reserveren voor een hands-on sessie.

Voor € 350 per sessie (45 minuten) kunt u hieronder een reserveringsaanvraag doen.

FME Café XL / 21 november

Het bedrijf Tensing organiseert het FME Café XL op dinsdag 21 november. Naast presentaties en demonstraties is er in het FME Café volop ruimte voor interactie. Hebt u vragen over Feauture Manipulation Engine (FME)? Mail ze dan aan rkrol@tensing.com of neem ze mee naar GeoBuzz. De experts van Tensing helpen u aan een oplossing voor uw vraagstukken tijdens het FME Café XL.

Arbeidsmarkt en StartUp Theater / 21 en 22 november

In een Ideeëntheater op de beurs is een tweedaags programma over de arbeidsmarkt en Start-Ups. De arbeidsmarkt-problematiek wordt besproken, werkgevers presenteren zich en werkzoekenden kunnen er terecht voor oriëntatie.
Start-Ups vertellen over hun bedrijf.

Naast dit theater staat het Job-Point. Met zuilen voor vacatures, werkzoekenden en stageplaatsen. Het Job-Point krijgt mogelijkheden voor werkgevers en werkzoekenden om zich te presenteren, een praattafel om afspraken te maken en een touchscreen met toegang tot Geoplaza van de Stichting Arbeidsmarkt Geoinformatie. Dit is het digitale ontmoetingspunt voor geo-studenten en geo-werkgevers.

Heeft u suggesties en/of ideeën voor een sessie meld deze dan hieronder aan.

Wilt u uw bedrijf of organisatie presenteren als werkgever meld u dan hieronder aan.

Smart City Theater / 21 en 22 november

Een tweedaags programma over slimme en innovatieve toepassingen voor de leefomgeving van de toekomst.
Het Smart City Theater staat op de beurs naast de GemeenteWand, waar gemeenten hun innovatieve oplossingen en projecten laten zien.

Gemeenten die een plaats reserveren op de GemeenteWand mogen een presentatie geven in het Smart City Theater.
Andere exposanten krijgen ook gelegenheid om hun producten, diensten of visie te presenteren in het Smart City theater.

Heeft u suggesties en/of ideeën voor een sessie meld deze dan hieronder aan.

Inwin Theater / 21 en 22 november

Een tweedaags programma over de inwinning en verwerking van informatie.

Presenteer uw innovatieve inwintechnologie / instrumentarium?
Deel uw ervaringen met de inwinning van informatie?
Wat is uw visie en ambitie omtrent de ontwikkeling van de inwinning van informatie?

Heeft u suggesties en/of ideeën voor een sessie meld deze dan hieronder aan. Exposanten die informatie inwinnen kunnen kosteloos een presentatie geven.

Studentenprogramma / 22 november

Op 22- november is het speciale studentenprogramma. Dit programma wordt voorbereid door JONG-GIN. Natuurlijk zijn studenten ook op 21 november van harte welkom.

Pitches / 21 en 22 november

In het pitch-theater op de beurs of in een zaal kan presentatietijd gereserveerd worden. U kunt dan naar eigen inzicht presenteren.

Voor €175 per pitch (20 minuten) kunt u een reserveringsaanvraag hieronder doen.

Avondprogramma / 21 november

Walking diner
Na de borrel op GeoBuzz wordt u in groepen van 20 meegenomen met een gids die u langs de'sH_vaandel_goud mooiste en meest bijzondere plaatsen van ‘s-Hertogenbosch leidt. Onderweg wordt u een culinair driegangen-diner geserveerd, waarbij iedere gang in een ander restaurant is. Per gang is een consumptie inbegrepen. De restaurants zijn aangesloten bij de Restaurant Alliantie. U kunt individueel deelnemen, of met een groep. De kosten zijn € 66,50 p.p. Geef u of uw groep op via info@geobuzz.nl.

Formulier / presentatie tijd aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Soort presentatie:
 Arbeidsmarkt en StartUp Theater Inwin Theater (gratis; alleen voor exposanten) Smart City Theater (gratis; alleen voor exposanten) Pitch-theater (€ 175; 20 min.; alleen voor exposanten) Hands-on sessie in de computerzaal € 350

Nadat u het formulier heeft verzonden nemen wij contact op.

Initiatiefnemers / De initiatiefnemers van GeoBuzz zijn:

GeoBuzz app / Uw wegwijzer

Gebruik de GeoBuzz app om het programma te raadplegen, de beurs te ontdekken en te netwerken. Verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play.