Beurs

Meer dan 100 beursplaatsen

Programma

Presentaties en workshops

Netwerken

Volop netwerkmogelijkheden

Oproep presentaties / Lever uw ideeën voor 15 mei aan

GIN organiseert dit jaar de presentaties in samenwerking met diverse organisaties. Het thema zal dit jaar zijn: ‘Geo versnelt’. Dit is minimaal op twee manieren uit te leggen: Wij zijn als community aan het versnellen en/of gebruik van geo-informatie versnelt processen. En daarom roepen we nu op om te komen met aansprekende en inspirerende bijdragen voor het GeoBuzz-programma.

Ons vakgebied, en ook de wereld om ons heen laten steeds meer mogelijkheden toe vanuit de techniek en dat vraagt om innovatieve en creatieve oplossingen. Of het nu gaat om nieuwe inwinningstechnieken, sensortechnologie, smart farming, VR- en AR-technieken,  state-of-the-art 3D-oplossingen, nieuwe presentatiemiddelen: we zijn merkbaar in een versnelling beland. Dat stelt organisaties op de proef en genereert nieuwe uitdagingen. Constant schaven aan processen en nieuwe business-opportunity’s. De ene hype is nog niet voorbij of de volgende dient zich alweer aan. Slagen we erin om de dingen goed te doen? Maken we de juiste keuzes?

We willen graag uw ideeën bundelen in een krachtig en goedbezocht programma. Deze keer gaat kwaliteit boven kwantiteit: ons streven is een uitgebalanceerd programma waarmee we elkaar verder op weg helpen: in versnelling!

Welke bijdrage levert u?
U kunt kiezen uit de volgende opties:

a) houdt een korte pitch (max. 6 minuten)
b) organiseer een lezing; u zendt, het publiek ontvangt (max. 15 min., met 5 min. vragenronde)
c) organiseer een workshop: neem uw publiek interactief mee in uw reis (max. 45 min.)

Lever uw ideeën vóór 15 mei aan via het formulier. De programmaraad zal uw bijdrage z.s.m. beoordelen. Voor vragen kunt u contact opnemen met marien@geobuzz.nl.

Eigen presentaties / Koop presentatietijd

Koop presentatietijd op GeoBuzz. Dan kunt u een presentatie geven in een van de zalen of een Ideeentheater op de beurs. Het is ook mogelijk om een Pecha Kucha te geven (20 slides; 20 seconden per slide).

U bepaalt zelf de inhoud van de presentatie. Eén spreker krijgt vrij entree op de dag van de presentatie. Het is mogelijk om meerdere presentaties te bestellen en zo uw eigen programma te maken. De kosten zijn € 350,-.

Vul dit formulier in om presentatie tijd aan te vragen.

Initiatiefnemers / De initiatiefnemers van GeoBuzz zijn:

GeoBuzz app / Uw wegwijzer

Gebruik de GeoBuzz app om het programma te raadplegen, de beurs te ontdekken en te netwerken. Verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play.