Beurs

Meer dan 100 beursplaatsen

Programma

Presentaties en workshops

Netwerken

Volop netwerkmogelijkheden

Oproep presentaties / Vul voor 15 mei onderstaand formulier in

GIN organiseert dit jaar de presentaties in samenwerking met diverse organisaties. Het thema zal dit jaar zijn: ‘Geo versnelt’. Dit is minimaal op twee manieren uit te leggen: Wij zijn als community aan het versnellen en/of gebruik van geo-informatie versnelt processen. En daarom roepen we nu op om te komen met aansprekende en inspirerende bijdragen voor het GeoBuzz-programma.

Ons vakgebied, en ook de wereld om ons heen laten steeds meer mogelijkheden toe vanuit de techniek en dat vraagt om innovatieve en creatieve oplossingen. Of het nu gaat om nieuwe inwinningstechnieken, sensortechnologie, smart farming, VR- en AR-technieken,  state-of-the-art 3D-oplossingen, nieuwe presentatiemiddelen: we zijn merkbaar in een versnelling beland. Dat stelt organisaties op de proef en genereert nieuwe uitdagingen. Constant schaven aan processen en nieuwe business-opportunity’s. De ene hype is nog niet voorbij of de volgende dient zich alweer aan. Slagen we erin om de dingen goed te doen? Maken we de juiste keuzes?

We willen graag uw ideeën bundelen in een krachtig en goedbezocht programma. Deze keer gaat kwaliteit boven kwantiteit: ons streven is een uitgebalanceerd programma waarmee we elkaar verder op weg helpen: in versnelling!

Welke bijdrage levert u?
U kunt kiezen uit de volgende opties:

a) houdt een korte pitch (max. 6 minuten)
b) organiseer een lezing; u zendt, het publiek ontvangt (max. 15 min., met 5 min. vragenronde)
c) organiseer een workshop: neem uw publiek interactief mee in uw reis (max. 45 min.)

Vul onderstaand formulier in vóór 15 mei. De programmaraad zal uw bijdrage z.s.m. beoordelen. Voor vragen kunt u contact opnemen met marien@geobuzz.nl.

1
GeoBuzz-2016 - 113
geobuzz-2016-114
geobuzz-2016-76

Formulier / Oproep presentaties

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Initiatiefnemers / De initiatiefnemers van GeoBuzz zijn:

GeoBuzz app / Uw wegwijzer

Gebruik de GeoBuzz app om het programma te raadplegen, de beurs te ontdekken en te netwerken. Verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play.