BEURS HANDBOEK

DE NIEUWE STAD AMERSFOORT

21 & 22 JUNI

Beurs handboek

Hieronder vindt u alle informatie omtrent de beurs. Neem bij onduidelijkheden contact met ons op.

GeoBuzz wordt georganiseerd door Sense Events. Uw contactpersonen bij Sense zijn:

Tom ter Veen (contactpersoon beurs)
T: 06 – 34737322; E: info@geobuzz.nl

Herman ter Veen (contactpersoon programma)
T: 06 – 53297741; E: info@geobuzz.nl

GeoBuzz vindt plaats bij De Nieuwe Stad Amersfoort: Oliemolenhof 106, 3812 PB Amersfoort. W: https://www.denieuwestad.nl/

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage Eemplein. Is die vol? Dan Oppidium, Groningerstraat 46.

De actuele beursplattegrond kunt u hier bekijken. In principe wordt deze beursindeling niet veranderd. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen waardoor de Waterinfodag organisatie genoodzaakt is de indeling aan te passen. Als dit gevolgen heeft voor uw standplaats dan wordt hierover met u overleg gepleegd.

Standhouders kunnen zich gratis aanmelden via het inschrijfformulier.

Pagodetent 5 x 5 meter

 • Een pagodetent van 5 meter en 5 meter breed met ondervloer.
 • Een stroompunt
 • Het gebruik van het openbare Wifi netwerk. In de winkel kan het premium netwerk besteld worden en/of een bekabelde netwerkverbinding.
 • Catering kan ter plaatse gekocht worden of d.m.v. munten in de GeoBuzz winkel (de link ontvangt u per mail).
 • Exclusief standbouw. Dit kunt u bestellen in onze winkel.

Pagodetent 4 x 4 meter

 • Een pagodetent van 4 meter en 4 meter breed met ondervloer.
 • Een stroompunt
 • Het gebruik van het openbare Wifi netwerk. In de winkel kan het premium netwerk besteld worden en/of een bekabelde netwerkverbinding.
 • Catering kan ter plaatse gekocht worden of d.m.v. munten in de GeoBuzz winkel.
 • Exclusief standbouw. Dit kunt u bestellen in onze winkel.

Standplaats in Stretchtent

 • Een blauw paneel (1 x 2,5m) met logobordje
 • Een tafel (0,6 x 1,6 m) met opberg kastje
 • 2 witte krukken
 • Een stroompunt
 • Het gebruik van het openbare Wifi netwerk. In de winkel kan het premium netwerk besteld worden en/of een bekabelde netwerkverbinding.

Marktkraam

 • Een marktkraam
 • Een stroompunt
 • Het gebruik van het openbare Wifi netwerk. In de winkel kan het premium netwerk besteld worden en/of een bekabelde netwerkverbinding.

U kunt standhouders gratis inschrijven via deze pagina.

Iedereen kan GeoBuzz gratis bezoeken. Nodig vooral uw relaties uit om naar GeoBuzz toe te komen. Bezoekers kunnen zich aanmelden via deze pagina.

Bekijk aanvullende diensten in de GeoBuzz winkel: https://geobuzz.nl/winkel. Voor standbouw, standmateriaal en meer mogelijkheden. Deze kunt u gemakkelijk bestellen via het formulier en wij zullen deze materialen voor u verzorgen.

Uw beursplaats(en) wordt definitief nadat wij het door u ondertekende contract hebben ontvangen en de factuur is betaald. Indien dit niet gebeurt conform de termijnen die in het contract en de factuur zijn vermeld, dan blijft uw plaats(en) voorlopig en is de GeoBuzz organisatie gerechtigd uw beursplaats(en) aan een andere standhouder te geven.

Wij adviseren u om het beurscontract (die wij u toezenden) goed door te nemen. Wij gaan ervan uit dat standhouders zich aan deze voorwaarden houden.
U dient zelf uw materiaal die bij De Nieuwe Stad staan te verzekeren. De GeoBuzz organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van uw materiaal.

Informeer tijdens de opbouw bij een medewerker van Sense Events waar u materiaal kunt opslaan. Uw goederen neemt u mee en laat u staan voor eigen risico.

U krijgt de gelegenheid tot de opbouw en/of inrichting van uw standplaats(en) op dinsdag 20 juni van 09:00 uur – 17:00 uur en woensdag 21 juni van 07:00 – 09:00 uur.

Op dinsdag 20 juni worden s’ochtends eerst de pagode tenten opgebouwd.
Om +- 14:00 uur zijn alle tenten opgebouwd en kunnen de exposanten hun stand / pagode tent inrichten.

Op 21 juni is het na 9.00 uur niet meer toegestaan om bouwwerkzaamheden te verrichten aan de stand.

U krijgt de gelegenheid tot afbouw van zijn standplaats(en) op 22 juni van 17:30 – 22:00 uur.

Op 23 juni dient alles rondom en op de standplaats weg te zijn.

De beurs opent op 21 juni om 09:00 uur. Wij verzoeken u om op dat tijdstip uw stand ingericht te hebben en het verpakkingsmateriaal te hebben opgeruimd. De beurs sluit op 22 juni om 17:30 uur.

Het programma wordt in mei op onze website geplaatst. Het is ook mogelijk om een tijdslot van 30 minuten in het Streamtheater te boeken. Dit theater staat op de beurs en is op de dag zelf te bezoeken. De presentaties worden tevens live gestreamd. Na afloop blijven de presentaties beschikbaar om te bekijken. Bekijk hier meer informatie.

Wilt u tijdens GeoBuzz een vergaderruimte huren of gebruik maken van flex werkplekken? Laat het ons weten. Er zijn genoeg plekken hiervoor aanwezig.

Wij vragen u om actief zelf mee te communiceren over GeoBuzz. Wij stellen hiervoor materiaal beschikbaar. Heeft u nieuws over uw bijdrage aan GeoBuzz laat het dan weten aan ons. Dan vermelden wij dat via Twitter, LinkedIn en/of de digitale nieuwsbrief.

Wilt u het GeoBuzz logo met een link naar www.geobuzz.nl plaatsen op uw website en onze tweets retweeten? U kunt onze digitale nieuwsbrieven doorsturen aan uw realaties. Als u zelf nieuwsbrieven uitgeeft n.a.v. uw bijdrage aan GeoBuzz kunnen wij die doorsturen. Laat ons weten wat u communiceert.

Volg ons
LinkedIn
Twitter