Tot onze grote teleurstelling zijn wij genoodzaakt om GeoBuzz op 22 & 23 november te annuleren. Wij verplaatsen GeoBuzz naar het voorjaar in 2022. De datum maken wij binnenkort bekend.

De situatie rondom Corona en de overheidsmaatregelen vragen om samenkomsten met veel mensen tot een minimum te beperken. Tevens wordt aanbevolen om thuis te werken en alleen als het echt noodzakelijk is op pad te gaan. Door deze maatregelen is het niet mogelijk om GeoBuzz op een manier te organiseren die wij voor ogen hebben: kennis delen, kennis opdoen en kennismaking tussen mensen.

Daarnaast vinden wij het een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het in de hand houden van de Corona-besmettingen en het voorkomen van overbelasting van de zorg. Daar past niet bij dat wij veel mensen oproepen om samen te komen op GeoBuzz.

Helaas, het is niet anders en de realiteit van nu. Wij hopen van harte dat wij in het voorjaar wel weer bij elkaar kunnen komen. Wij laten u nog weten wanneer. Houd onze website, sociale media en deze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.