21 & 22 juni 2023

INFORMATIE

DE NIEUWE STAD AMERSFOORT

21 & 22 JUNI

NetworkApp GeoBuzz

GeoBuzz is een echt netwerkevenement. Daar hoort een app bij om met elkaar af te spreken. Download de Networkapp en voeg GeoBuzz toe. Gebruik uw persoonlijke code of de code ‘Geobuzz2023’.

In de app kunt u het programma raadplegen en voorinschrijven voor sessies. Via de app krijgt u mededelingen vanuit de GeoBuzz organisatie. En de app is een belangrijk middel om met anderen op GeoBuzz in contact te komen.

Er is een speciaal meeting point voor ingericht. Die is duidelijk te zien op het terrein, gelegen voor restaurant Hoog Vuur.

Route

De GeoBuzz is bij De Nieuwe Stad, Amersfoort. Dit is gelegen aan de Oliemolenhof. U kunt daar makkelijk met het OV komen. Er zijn ook parkeergelegenheden in de buurt. Bekijk de route beschrijving hier.

Catering

Op het terrein is de catering te koop. U kunt alleen met munten betalen. Bij de ontvangst/informatietent is een verkooppunt voor munten. Er kan alleen met PIN betaald worden.

Toegang

GeoBuzz is vrij toegankelijk. Meld u zich wel bij de ontvangstbalie. Daar krijgt u een badge.
Mensen die zich niet van te voren hebben aangemeld kunnen zich daar nog laten inschrijven.

WiFi

Tijdens GeoBuzz is er een openbaar WiFi netwerk beschikbaar. Alle bezoekers kunnen hier gebruik van maken.

Streamtheater

De presentaties in het streamtheater en de keynotes worden live uitgezonden. Deze zijn te zien via deze pagina. Na GeoBuzz zijn deze nog te zien.
Wij wensen u een mooi bezoek aan GeoBuzz toe.
Heeft u nog vragen mail ons dan of kom tijdens Geobuzz naar de ontvangst/informatietent.