LAATSTE NIEUWS OVER GEOBUZZ

DE HOLLANDSE CIRKEL TOONT HISTORIE

Posted on 3 oktober 2019

Ook dit jaar is de stichting De Hollandse Cirkel (DHC), voor de geschiedenis van de geodesie, weer present op GeoBuzz. Het thema van GeoBuzz is dit jaar “Samen ondernemen met locatie data”. Een prima thema in het digitale tijdperk. Maar ook in het pre digitale (GPS) tijdperk en daarvoor was dit al een gangbare werkwijze. Om een beeld te krijgen van de apparatuur uit die tijd, de omvang en het gewicht, vergeet dan beslist niet

SAMEN ONDERNEMEN MET LOCATIE-DATA

Posted on 30 september 2019

Onderneem de stap om een presentatie te geven op GeoBuzz. Wat doe jij voor inspirerend werk met locatiedata? Doe je dat alleen of samen? En wat draagt dat bij aan maatschappelijke thema’s zoals de energietransitie, de omgevingswet, de mobilieit of het klimaatvraagstuk. Vertel hierover, alleen of samen met een partner. Er is nog (beperkt) ruimte in het programma. Je kan een voorstel indienen via www.geobuzz.nl/programma-2019.

INSPIRATIEPARADE OP GEOBUZZ

Posted on 25 september 2019

Op 19 en 20 november dit jaar vindt de GeoBuzz plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Nieuw dit jaar is de inspiratieparade. Op de inspiratieparade draait alles om het toepassen van geo-informatie, de geo-basisregistraties in het bijzonder. Sinds 2015 organiseerden de geo-basisregistraties samen met het programma INSPIRE en PDOK een festival voor hun gebruikers: het geo-gebruikersfestival. In 2019 gooien de basisregistraties het over een andere boeg. In plaats van een eigen festival, verzorgen zij

BEURSMOGELIJKHEDEN

Posted on 25 september 2019

De beurs stroomt vol. Op de beurs is het nog mogelijk om een grote plaats, een bannerstand, een praattafel of ministand te reserveren. Presenteer uw bedrijf of organisatie op de beurs aan de 1.500 deelnemers. Bekijk ook de sponsormogelijkheden om uw organisatie nog meer onder de aandacht te brengen. De beursplattegrond en alle informatie over de beurs vindt u hier: https://geobuzz.nl/beurs/.

STUDENTENPROGRAMMA

Posted on 25 september 2019

Op 20 november wordt er voor de studenten een speciaal programma aangeboden. Dit jaar organiseren GeoBuzz en Enginear samen een beursspel, waarbij de studenten worden uitgenodigd om op een interactieve wijze de deelnemende bedrijven te leren kennen. Door middel van een persoonlijke, online ontdekkingstocht moeten ze opdrachten voltooien op de beurs waarmee ze stickers verdienen. Aan het eind is er een leuke prijs te winnen! Staat u als organisatie op de beurs met een stand?