Keynote

In deze presentatie geeft Ries Bode, Programma Directeur Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving bij digiGO, een toelichting over de ontwikkelingen rondom Digitale Ketensamenwerking voor de Bouw- en Techniek sector. Stichting digiGO werkt hieraan met vier ambities, 1. Werken aan een roadmap (open) standaarden, 2. Het ontwikkelen en implementeren van het Digitaal Stelsel, 3. Aanjagen van digitalisering met nieuwe toepassingen en 4. Werken aan digivaardigheid in de sector.

Om deze activiteiten tastbaar te maken en ontwikkelingen te faciliteren wordt het initiatief genomen om een Digital Experience Center te starten. Wat dit initiatief omvat, welke doelstellingen er zijn en hoe je daaraan mee kunt doen, maakt onderdeel uit van deze presentatie.

Ries Bode is Programma Directeur Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving en ervaren interim directeur en programma directeur. Hij was o.m. als programmamanager verantwoordelijk voor de start van PDOK.nl, CIO voor Ziggo en diverse opdrachtgevers. Verder is hij actief als (digi)commissaris en heeft hij een aantal gastcolleges over Toezicht op Digitalisering voor leden RvC verzorgd voor Nyenrode, TIAS en de Academie voor Leiderschap.

juni 22 @ 14:00
14:00 — 14:45 (45′)

Plenaire Zaal

Ries Bode | digiGO.nu