Thema: Digital Twins

Samen gaan we op reis binnen de wereld van open ecosystemen en slimme 3D diensten. Vanuit het “Nederland in 3D” initiatief tonen we je de diverse mogelijkheden vanuit verschillende expertises om schaalbare oplossingen in te zetten voor een succesvolle 3D transitie. We gaan in op trends en oplossingen welke elkaar versterken en waar je direct mee aan de slag kan. De tijd van individuele producten en sterke leveranciers afhankelijkheid is voorbij!

We gaan het hebben over thema’s als brondata, ontsluiting, toepassingen en het werken met open data

Nederland in 3D is de unieke combinatie van experts die ervaring delen over totaaloplossingen voor elk gebied. We bespreken de 3D oplossing op basis van open standaarden, open integratie en ontzorgen met de inwinning, verwerking, ontsluiting en de toepassing van een betrouwbare en flexibele 3D digital twin.

Onderwerpen welke aan bod zullen komen:
– Vereisten brondata
– Specificaties van een 3D model en open ecosysteem
– Wat kun je al met een basis oplossing
– Welke toepassingen sluiten direct naadloos aan als je werkt met open data (Klimaatadaptatie, bouwplanning, flora & fauna, sensor informatie etc.)

Via NLin3D maak je kennis met relevante peers en marktpartijen met de juiste kennis en ervaring om een succesvol begin te maken met jouw 3D transitie

mei 24 @ 14:15
14:15 — 15:00 (45′)

Dexter 28

Casper van Vulpen | Future Insight