Thema: Digital Twins

Hoe bouw je je eigen open basis 3D Digital Twin als fundering voor innovatieve oplossingen en versneller van processen in je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat deze breed in de organisatie als basis wordt gebruikt in allerlei toepassingen die de 3D transitie met zich meebrengt? Door op een duurzame manier slim samen te werken aan een ecosysteem van innovatieve toepassingen ontstaat een toekomstgerichte open oplossing.

Waar je voorheen nog prima aan kon komen met verschillende 2D en 3D kaarten kun je dat nu eigenlijk niet meer maken. Logisch ook, want het is van groot belang dat we allemaal werken vanuit hetzelfde perspectief met dezelfde informatie. Een uniforme alles omvattende 3D weergave geeft niet alleen een completer inzicht, het sluit ook veel beter aan bij het opstellen van beleid, het verbeteren van werkprocessen en het creëren van draagvlak onder een niet technisch publiek.

Er is steeds meer open 3D data en er zijn steeds meer hele coole 3D toepassingen die ondersteunen bij beleids- en besluitvorming. 3D Ecosystemen op basis van open standaarden en API’s zorgen er voor dat die toepassingen naar de toekomst toe volledig aansluiten en blijven samenwerken. De basis voor elke lange termijn visie en de start van een route met duurzame oplossingen voor een betere toekomst.

mei 24 @ 13:00
13:00 — 13:45 (45′)

Dexter 28

Rick Klooster | Future Insight