Studenten programma

Er is een kickoff door Jong GIN en GeoBusiness Nederland. Daarna vindt er een paneldiscussie plaatst met als thema: De Startende Carrière.

Dit zijn de deelnemers van de paneldiscussie.

Iris Reimerink (Manager Geo Expertise Centrum, Kadaster):

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een fascinatie voor wetenschap en innovatie. Door de jaren heen heb ik geleerd dat ik daarnaast een sterke drive heb om innovatie tot uitvoering te laten komen, alleen onderzoek is niet voldoende. Deze intrinsieke drive kan ik goed kwijt in mijn huidige team waar we innovatie in het domein van beeldherkenning, 3D en cartografie toepasbaar maken. Ik geloof dat de wereld een betere plek zou zijn als we meer zouden luisteren naar onze specialisten, zij hebben zoveel antwoorden voor de uitdagingen die we momenteel voor ons hebben liggen.

Isabel Flens (GIS Specialist, Geodan): 

Hi, mijn naam is Isabel Flens. Ik ben Young Professional, oftewel trainee, GIS-Adviseur bij Geodan. Voor wie Geodan niet kent, Geodan is een geo-ICT bedrijf die allerlei slimme oplossingen maakt voor commerciële bedrijven, NGO’s, tot de overheid.  Ik krijg door het uitvoeren van verschillende projecten en opdrachten de kans om on the job ontzettend veel te leren en erachter te komen wat voor soort functie binnen Geodan het beste bij mij past. Zo heb ik een tijd als FME expert gewerkt bij het Hoogheemraadschap van Delfland, een waterschap, waar ik me bezig hield met vraagstukken zoals het voorbereiden van data voor het DSO, bescherming van oevers en data kwaliteit. Daarna heb ik als consultant gewerkt bij ons zusterbedrijf waar ik een trainingsmodule heb opgezet, trainingen heb gegeven en mijn eigen klant hebben begeleid en geadviseerd.

Thomas Mollema (Informatiespecialist bij UNAFACT)

Mechiel van Manen (Operationeel Manager Infraconsult bij Siers Infraconsult)

juni 22 @ 12:15
12:15 — 13:00 (45′)

Fluor Zaal

Iris Reimerink | Kadaster, Isabel Flens | Geodan, Mechiel van Manen | Siers Infraconsult, Thomas Mollema | UNAFACT