Earth Valley

Regionale slimme oplossingen zullen ons helpen de balans in het energiesysteem te vinden! Voor dit doel werd eerder dit jaar al de routekaart innovatie slimme energiesystemen gepresenteerd.

Nu presenteren en bespreken we de eerste activiteiten uit de actielijnen: digitale innovaties, energietechnologieën en sociaal maatschappelijke vraagstukken. Zo presenteren we een aantal nieuwe initiatieven rond de energy-hub aanpak waarin verschillende systemen energie met elkaar uitwisselen. Door slim gebruik te maken van data over actueel verbruik, voorspellingen van toekomstig gebruik en dynamische energieopslag, ontstaat daar een betere balans. Ook staan we stil bij de regionale aanpak om kennis en skills behoeften tussen bedrijven en opleidingen versneld uit te wisselen.

Bent u werkzaam in het domein van netcongestie, of heeft u dé nieuwe oplossing om te komen tot balancering van het energiesysteem? Bent u benieuwd hoe regionale samenwerking wordt gefaciliteerd? Neem dan deel aan dan deze actiegerichte bijeenkomst en wordt onderdeel van de oplossing!

juni 22 @ 10:00
10:00 — 11:30 (1h 30′)

Earth Valley Dome